Huomioimme koronaviruksen

Kuinka huomioimme koronavirusepidemian koulutuksissamme?

  • Pidämme riittävän turvavälin muihin.
  • Käytämme maskeja senhetkisen tilanteen ja suositusten mukaisesti.
  • Suosittelemme pesemään käsiä usein ja käyttämään käsidesiä aina kun mahdollista.
  • Otamme vallitsevan koronatilanteen  huomioon turvallisuus- ja pelastussuunnitelmassa. Meillä on tarpeenmukaiset ja ajankohtaiset suunnitelmat erilaisiin tilanteisiin sekä lähijaksolla että vaelluksella.
  • Muistutamme osallistujia huomioimaan koronavirusepidemian omassa toiminnassaan.

Koronaviruksen tarttuminen

Uusi koronavirus (SARS-CoV-2) tarttuu ensisijaisesti pisaratartuntana, kun sairastunut henkilö yskii tai aivastaa. Lähikontaktissa korona voi tarttua myös kosketuksen välityksellä, jos sairastunut on esimerkiksi yskinyt käsiinsä ja on sen jälkeen koskenut toiseen ihmiseen. 
(Lähde: 3.2.2021 THL)

Kuinka voin välttää koronavirusta?

  • Pidä selkeä väli muihin ihmisiin. Vältä liikkumista isoissa ihmisjokoissa. Käytä kasvomaskia kun turvavälin pitäminen ei ole mahdollista.
  • Pese käsiä! Kädet on hyvä pestä aina kun saavut sisälle. Ruokailun yhteydessä käsienpesun tärkeys on välttämätön. Muista käsienpesu aina wc-käyntien jälkeen. Yski hihaan!
  • Saippua ja lämmin vesi on paras tapa pestä kädet. Tämän jälkeen käytä käsidesiä.
  • Pidä käsidesi aina mukanasi ja levitä se käsiisi huolellisesti.

Ohjeita koronavirukselta suojautumiseen sekä tartuntaepäilyihin löytyy THL:n nettisivuilta!

Kurssin peruminen koronaviruksen takia

Peru rohkeasti osallistuminen kursseillemme mikäli sinulla on oireita. Oireiden ilmaantumisesta on kuluttava ainakin 14 vuorokautta ennen kuin voit osallistua kursseille, lähijaksoon tai vaelluksille. Sairastumisen jälkeen on kehon annettava levätä huolellisesti ennen rasitusta.

Voit peruuttaa osallistumisen, mikäli sinulla todetaan koronavirus. Perimme aina kuitenkin toimistokulut 50 €. Pyydämme esittämään lääkärintodistuksen perumisen yhteydessä. Ensisijaisesti pyrimme siirtämään sinut seuraavalle järjestettävälle kurssille. Mikäli tämä ei ole mahdollista keskustelemme kurssimaksun palautuksesta. Tässä tilanteessa sovellamme peruutusehtojamme.

Mikäli sinulla on kysyttävää toimistamme koronavirusepidemian puitteissa vastaamme mielellämme. Ole rohkeasti yhteydessä puhelimitse tai meilitse.