Rohkeutta retkeilyyn

Rohkeutta retkeilyyn
Verkkotapaaminen ja vaellus | 395 €

Luonnossa liikkuminen, saati yöpyminen, on monelle meistä jännittävää ja aiheuttaa pelkoja. Jopa siinä määrin, että vaellukset jätetään tekemättä ja luonnossa oleminen ahdistaa. Tämän vaelluskurssi on tarkoitettu naisille, jotka haluavat löytää rohkeuden liikkua maastossa yksin. Tavoitteena on pehmittää pelkoja turvallisessa ympäristössä, muiden samassa tilanteessa olevien kanssa.

Kurssilla keskitytään luonnossa olemiseen. Kävelykilometrien kerryttäminen ei ole tällä vaelluksella tärkeintä, vaan se, että saadaan luonnossa olo tuntumaan miellyttävältä niin päivällä kuin yölläkin. Vaelluksen aikana opitaan tietysti myös hyödyllisiä vaellus- ja erätaitoja. Lisäksi vahvistetaan päätöksentekokykyä ja ongelmanratkaisua, niitä tärkeitä elementtejä, joita yksin retkeillessä paljon tarvitaan. Vaelluksen aikana vietetään aikaa yksin, mutta myös ryhmällä on vahva merkitys.

Ennen vaellusta pidämme verkkotapaamisen, jossa käydään läpi vaellukseen liittyvät varustelistat, aikataulut, ohjeet ja muut tarvittavat käytännön asiat. Lisäksi tapaat kurssikaverisi ja voitte aloittaa tutustumisen jo ennen vaellusta. Keskusteleva ja vertaistukeen pohjautuva ilmapiiri on tällä kurssilla erityisen tärkeää.

Kurssin kouluttajana toimii luontoelämysohjaaja, yhteisöpedagogi sekä ammatillinen opettaja Saara Lauhamaa.

Milloin ja missä?

Pallas-Yllästunturin kansallispuisto
Verkkotapaaminen: 
6.9.2021
Vaellus: 16. - 19.9.2021

Ilmoittautudu kurssille viimeistään 23.8.2021

Hinta ja mitä se sisältää?

Hinta: 395 €

Hintaan sisältyy kattava ohjeistus ja varusteluettelo, reittisuunnitelma ja turvallisuussuunnitelma sekä verkkotapaaminen ennen vaellusta. Kouluttaja on saatavilla koko kurssin ajan.

Mitä tarvitsen?

Varusteet ja välineet: Vaellukselle lähdettäessä jokaisella tulisi olla mukana seuraavat varusteet:
- Makuupussi
- Makuualusta
- Rinkka
- Säähän sopiva vaatetus sekä kengät
- Retkikeitin
Kysy meiltä vuokravarusteita kuten makuupussia, telttaa tai retkikeitintä.

Verkkotapaamista varten tarvitset verkkoyhteyden sekä tietokoneen tai mobiililaitteen.

Kunto: Osallistujilta vaaditaan kohtalaista fyysistä kuntoa. 

Vakuutukset: Osallistuja huolehtii itse omasta vakuutusturvastaan. Kannattaa siis ottaa yhteyttä omaan vakuutusyhtiöön ja varmistaa vakuutusten kattavuus.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan 23.8.2021 mennessä!
Ilmoittautumiset tehdään sähköpostilla osoitteeseen info@pihkaoutdoors.com tai tämän sivun oikeassa reunassa olevan kaavakkeen kautta.

Kurssille mahtuu mukaan 4 - 8 henkilöä, joten varmista paikkasi ajoissa.

Mikäli haluat lisätietoja tai jokin askarruttaa, ole yhteydessä Saaraan puhelimitse (040 6762323) tai sähköpostilla (saara.lauhamaa@gmail.com). Jos en pääse heti vastaamaan puhelimeen, soitan kyllä takaisin!

Osallistu koulutukseen

Täytä pakolliset kentät.
Täytä pakolliset kentät.
Täytä pakolliset kentät.
Täytä pakolliset kentät.

Kuinka pääset Ylläkselle

Pääset helposti Ylläkselle lentämällä tai junalla. Lähimmiltä lentoasemilta Kittilä ja Rovaniemi on hyvät kulkuyhteydet.

Junat tulevat Kolarin juna-asemalle. Sieltä on bussiyhteys Ylläkselle.

Kysy meiltä kuljetusta Kittilä-Kolari alueella.