Vaelluksen alkeiskurssi

Vaelluksen alkeiskurssi
Verkkotapaaminen ja vaellus | 395 €

Vaeltaminen on harrastus, jonka kautta pääsee näkemään upeita paikkoja ja kokemaan ikimuistoisia elämyksiä. Sen avulla voi rauhoittua, juurtua ja antaa itselleen hengähdystauon kiireestä ja vilinästä. Vaeltamiseen liittyy kuitenkin sellaisia tarpeellisia taitoja ja tietoja, jotka olisi hyvä ottaa haltuun, ennen maastoon lähtöä. 

Aloitteleville vaeltajille suunnattu peruskurssimme tarjoaa oivan mahdollisuuden päästä harjoittelemaan vaeltamiseen liittyviä taitoja. Kyseessä on koulutuksellinen vaellus, jossa oppiminen tapahtuu vaelluksen edetessä. Kouluttaja on tukena, turvana ja sparraajana koko vaelluksen ajan. Ihan kylmiltään ei kuitenkaan tarvitse lähteä, sillä järjestämme ennakkotapaamisen verkossa, jossa käydään perinpohjaisesti läpi tarvittavat varusteet, ruuanlaittoon liittyvät ohjeistukset sekä muita tarvittavia asioita.

Tämän kurssi antaa sinulle valmiudet ja varmuuden tehdä omatoimisia vaelluksia. Ota siis ensimmäinen askel ja herätä vaeltaja itsessäsi!

Milloin ja missä?

Pallas-Yllästunturin kansallispuisto
Verkkotapaaminen: 14.7.2021
Vaellus: 29.7. - 1.8.2021

Ilmoittaudu mukaan 1.7.2021 mennessä!

Hinta ja mitä se sisältää?

Hinta: 395 €

Hintaan sisältyy kattava ohjeistus ja varusteluettelo, reittisuunnitelma ja turvallisuussuunnitelma sekä verkkotapaaminen ennen vaellusta. Kouluttaja on saatavilla koko kurssin ajan.

Mitä tarvitsen?

Varusteet ja välineet: Vaellukselle lähdettäessä jokaisella tulisi olla mukana seuraavat varusteet:
- Makuupussi
- Makuualusta
- Rinkka
- Säähän sopiva vaatetus sekä kengät
- Retkikeitin
Kysy meiltä vuokravarusteita kuten makuupussia, telttaa tai retkikeitintä.

Etäluentoja varten tarvitset verkkoyhteyden sekä tietokoneen tai mobiililaitteen.

Kunto: Osallistujilta vaaditaan kohtalaista fyysistä kuntoa. 

Vakuutukset: Osallistuja huolehtii itse omasta vakuutusturvastaan. Kannattaa siis ottaa yhteyttä omaan vakuutusyhtiöön ja varmistaa vakuutusten kattavuus.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan 1.7.2021 mennessä!
Ilmoittautumiset tehdään sähköpostilla osoitteeseen info@pihkaoutdoors.com tai tämän sivun oikeassa reunassa olevan kaavakkeen kautta.

Kurssille mahtuu mukaan 4 - 8 henkilöä, joten varmista paikkasi ajoissa.

Mikäli haluat lisätietoja tai jokin askarruttaa, ole yhteydessä Saaraan puhelimitse (040 6762323) tai sähköpostilla (saara.lauhamaa@gmail.com). Jos en pääse heti vastaamaan puhelimeen, soitan kyllä takaisin!

Osallistu koulutukseen

Täytä pakolliset kentät.
Täytä pakolliset kentät.
Täytä pakolliset kentät.
Täytä pakolliset kentät.

Kuinka pääset Ylläkselle

Pääset helposti Ylläkselle lentämällä tai junalla. Lähimmiltä lentoasemilta Kittilä ja Rovaniemi on hyvät kulkuyhteydet.

Junat tulevat Kolarin juna-asemalle. Sieltä on bussiyhteys Ylläkselle.

Kysy meiltä kuljetusta Kittilä-Kolari alueella.