Varausehdot

Varaus- ja maksuehdot

Koulutuspaikka varataan ilmoittautumalla sähköpostilla osoitteeseen info@pihkaoutdoors.com tai nettisivuiltamme löytyvän lomakkeen kautta. Ilmoittautuminen on aina sitova ja kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumisesi jälkeen saat sähköpostitse lisätietoja kurssin sisällöstä ja maksamisesta. 

Jos syystä tai toisesta joudut perumaan ilmoittautumisesi, ilmoita siitä meille välittömästi sähköpostitse. Huomioi, että maksamatta jätetty kurssimaksu ei ole peruutus. Toteutamme seuraavia peruutusehtoja:
Peruutus yli 30 vuorokautta ennen: Liitä peruutusilmoitukseen mukaan tilitietosi, jotta voimme palauttaa maksetun kurssimaksun. Veloitamme 50 € toimisto- ja järjestelykuluja.
Peruutus alle 30 vuorokautta: Ilmoittautuminen on sitova, joten emme palauta kurssimaksua. Voit veloituksetta siirtää osallistumisesi toiseen ajankohtaan. Jos kyseessä on sairastuminen, vaadimme lääkärintodistusta, jotta voimme palauttaa kurssimaksun. Veloitamme 50 € toimisto- ja järjestelykuluja. 
Koronatilanteessa: Voit peruuttaa osallistumisen, mikäli sinulla todetaan koronavirus. Perimme aina kuitenkin toimistokulut 50 €. Pyydämme esittämään lääkärintodistuksen perumisen yhteydessä. Ensisijaisesti pyrimme siirtämään sinut seuraavalle järjestettävälle kurssille. Mikäli tämä ei ole mahdollista kurssimaksu voidaan palauttaa.  Oireiden ilmaantumisesta on kuluttava ainakin 14 vuorokautta ennen kuin voit osallistua lähijaksolle tai vaelluksille. Sairastumisen jälkeen on kehon annettava levätä huolellisesti ennen rasitusta. Lue lisää, kunka huomioimme koronaviruksen toiminnassamme.

Jos kurssi joudutaan perumaan järjestäjän toimesta, vastaamme maksettujen kurssimaksujen palauttamisesta. Emme vastaa osallistujille mahdollisesti aiheutuneista kolmannen osapuolen kuluista. Ylivoimaisen esteen sattuessa vastuumme rajoittuu maksettujen kurssimaksujen palautukseen.

Mikäli haluat lisätietoja tai jokin askarruttaa, ole meihin yhteydessä sähköpostilla info@pihkaoutdoors.com tai soita jollekin meistä. Puhelinnumeromme löytyvät nettisivujen alapalkista. Emme välttämättä pääse aina heti vastaamaan puhelimeen, mutta soitamme kyllä takaisin!